Over ons

De beste deals voor uw hygiëneproducten

Clean Sales by Ketan bestaat uit twee ervaren ondernemers: Ketan Gunnink en Ryan Bottenbley. Beide hebben zij jarenlange ervaring in het sales- en online marketingvak en weten als geen ander de beste deals voor producten aan te bieden.

Door de huidige COVID-19 situatie, is er veel vraag naar hygiëne-en desinfectieproducten. Omdat Ketan en Ryan veel contacten hebben en u van de beste deals willen voorzien. Is er nu de webshop deschonehanden waar u gemakkelijk uw hygiëne- en desinfectieproducten kunt bestellen.

De voordelen voor u:

  • De beste deals voor hoogwaardige hygiëne- en desinfectieproducten
  • Snelle communicatie
  • Binnen 5 werkdagen uw hele bestelling geleverd

Altijd advies op maat

Wij vinden het belangrijk om onze klanten aan de juiste producten te helpen. Of u nu op een basisschool werkt, een multinational of een administratiekantoor heeft. U krijgt bij ons altijd een passend advies.

Heeft u vragen over het aantal of soort desinfectiezuilen dat het best past bij uw situatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij hebben al veel instellingen geholpen bij het maken van de juiste keuze van hygiëne- en desinfectieproducten. We helpen u ook graag. Voor advies op maat kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Geen zin om te mailen? Bel Ryan nu op: 06 8255 33 32  of Ketan op: 06 8356 0603

Bel Ketan op: 06 8356 0603

Bel Ryan nu op: 06 8255 33 32

Harrie de webshop bouwer voor sales by Ketan.

Harrie heeft 25 jaar ervaring in de verhuur van hotel kamers voor 2-3-4 sterren hotels in binnen en buitenland. 6 jaar marketing ervaring door zijn eigen webshops met natuurlijke cosmetica.

Wilt u een nieuwe webshop, waarbij ook goed nagedacht wordt wat wel of niet werkt voor u. Contact Ketan 06 8356 0603 of Ryan 06 8255 33 32 nu voor een webshop voorstel.

close

GEZOND 2021

ABONNEER EN KRIJG 5% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING! AANBIEDING EINDIGT SNEL - MIS HET NIET!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw melkbus is (nog) leegTerug naar de winkel